Reviews van ouders

 • "Onze zoon komt al bijna een half jaar met heel veel plezier bij VIPkids. Het is soms nog knap lastig hemmee naar huis te krijgen als we hem einde dag komen ophalen, omdat hij dan gewoon wil blijven. Hij heeft wat leuke vriendjes en vriendinnetjes gemaakt op het KDV en elke keer als hij thuiskomt heeft hij die dag weer iets geleerd. Wat wij als ouders vooral erg prettig vinden is de manier van communicatie en bereidheid tot flexibiliteit. En wat we leuk vinden is dat de leidsters erg lief zijn voor de kinderen, er altijd een warm-welkom is bij aankomst, er regelmatig wordt geknutseld, gelezen, er af en toe muzikanten langskomen en er soms zelfs yoga-lessen worden gegeven. Kortom: wij zijn erg tevreden met Vipkids."

Sarah (de moeder van Roef)

 • "Vip Kids is voor ons het ideale kinderdagverblijf, niet alleen vanwege de locatie maar met name ook vanwege de zeer prettige en persoonlijke betrokkenheid van de deskundige leidsters en eigenaresse. Vanaf minuut 1 voelt onze dochter (en ook wij als ouders) zich prettig op het kinderdagverblijf met een eigen 'huiskamer' sfeer en een heel gevarieerd weekprogramma."

Jelle (vader van Yasmina)

 • "Vipkids is een hele fijne, kleinschalige kinderopvang. Geen kind is er een nummer! We dragen onze zoon Felix dan ook altijd met een heel gerust gevoel over aan de lieve en professionele pedagogisch medewerkers. Zij houden ons goed op de hoogte van hoe het met hem gaat door persoonlijke gesprekken en een digitaal (foto)schriftje. Ook is er veel aandacht voor muziek, creativiteit en gezond eten. Al met al kunnen we je VipKids echt aanraden!

Yara (moeder van Felix)

 • "Wij hebben ons zoontje met veel plezier bij kdv Vipkids gebracht. Het kdv (de eigenaar en de pedagogisch medewerkers) waren erg zorgvuldig, sloten goed aan bij de behoeften van ons zoontje en hebben alles goed overlegd wat een gevoel van vertrouwen gaf. Ons zoontje heeft zich erg op zijn gemak gevoeld door de gezellige en ontspannen sfeer dus we vinden het heel erg jammer dat we in verband met een verhuizing helaas niet langer bij Vipkids konden blijven.
  Ook de flexibiliteit om eventueel een dag te ruilen of een dag extra te brengen was erg fijn. Het kdv is laagdrempelig in het contact dus we hadden het gevoel goed met onze vragen terecht te kunnen. Echt een aanrader!"

Eline en Noortje (ouders van Sammie)

 • "Sinds april zit ons zoon Boris op KDV Vip-kids. Ik zag er enorm tegenop om Boris naar een nieuw KDV te brengen, omdat hij al 1,5 jaar op een ander KDV zat en daar helemaal was gewend. Dat had dus absoluut niet gehoeven! Het team van Duizendschoon heeft Boris supergoed opgevangen en op zijn eigen tempo laten wennen aan zijn nieuwe KDV. Binnen 2 weken had hij het enorm naar zijn zin en was het alsof hij er altijd al was geweest!

  Dat vind ik dan ook meteen 1 van de grote pluspunten aan Duizendschoon: de persoonlijke benadering van zowel het kind als de ouders. Er is heel veel tijd en ruimte voor ieder kind en er wordt heel goed gekeken en gehandeld naar hoe een kind is. Wat ik ook heel positief vind aan KDV Duizendschoon is de goede inrichting van de ruimte. Er zijn veel verschillende themahoeken, zodat er voor ieder kind en voor elke leeftijd genoeg uitdaging is, en een heerlijke buitenplaats waar de kindjes bij de eerste zonnestraal direct gaan spelen. Het team van KDV Duizendschoon is ook heel bewust bezig om de kindjes van alles te leren en uit te dagen. Als ouder kun je je geen betere plek wensen dan je kind te brengen: hij wordt behandeld zoals het beste bij hem persoonlijk past en hij krijgt de kans om van alles te ondernemen en met leeftijdsgenootjes te leren spelen.
  Ik kijk er dan ook absoluut niet tegenop om onze dochter Stella vanaf augustus ook naar KDV Vipkids te brengen!"

Hartelijke groet, Hannah Lodhia

 • "We hebben voor Duizendschoon gekozen vanwege het suikervrije beleid en omdat jullie een leuke kleine groep hebben. Daar zijn we nog steeds erg blij mee. We merken dat er veel persoonlijke aandacht is voor de kinderen. Bij de breng- en haalmomenten zien we hoe lief jullie zijn voor de kinderen en ons zoontje komt altijd vrolijk thuis. We kijken ook iedere dag uit naar de foto’s in het digitaal schriftje als wij op ons werk zitten."

Miriam & Bree (ouders van Thabo)

 

 • "A small scale home-like environment full with lovely care-takers. We have been in Vipkids now more then two years. This was our third creche after two unsatisfaying experiences. What I like most is that the regulations are accustomed to the needs of each child. Naima, the owner, is a warm-hearted person and has a very special bond with children. She is always reachable and takes your commends very serious. Most of the time all will be flawless and the times that you don't feel totally good about an issue, you will be able to talk about and solve it immediately. I already know for sure that we will miss them a lot when the school days start. Oh, and I shouldn't forget about the garden, great opportunity for fresh air and outside playtime."

Duyqu (moeder van Kaan en Mert)

 • "Wij zijn ouders van onze zoon Liam 2 jaar. Liam gaat al 1 jaar met veel plezier naar VIP-kids. Liam voelt zich erg op zijn gemak. Er wordt rekening gehouden hoe Liam zich gedraagt in de groep.
  Je merkt dat hij erg gesteld is op de dames. Er wordt veel georganiseerd zoals Memo, Yogalessen enz…
  De dames luisteren ook naar feedback die je als ouder geeft. Even later merk je dat er daadwerkelijk goed om is gegaan met feedback.
  Het is een kleine, maar gezellig kinderdagverblijf. We zijn erg tevreden en krijgen altijd een vrolijk kind terug."

Vienna (moeder van Liam)

 • "Onze dochter van anderhalf heeft het erg naar haar zin bij Vipkids. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf met veel aandacht voor de kinderen. Er werken lieve, zorgzame leidsters die echt hart voor de kinderen hebben en er heerst een ontspannen en warme sfeer. We brengen onze dochter er altijd met een gerust hart heen."

Hartelijke groet, Arja (moeder van Hilde)

 • "Jaar geleden en hoog zwanger. In verwachting van onze eerste kindje op zoek naar een leuk kinderdagverblijf in de buurt. Ik had mijn vriendin gevraagd om mee te gaan. Allebei een kritisch oog en jaren ervaring in de kinderopvang. Dat zal niet makkelijk worden, dacht ik.
  Het was open dag bij Vipkids. We kregen een warme welkom en kleine rondleiding. Door de kleinschaligheid en huiselijke uitstraling voelde we snel op ons gemak. Tijdens ons gesprek werd al gauw duidelijk hoe belangrijk Vipkids voor Naima is. Ik wist vrij snel dat ik verder niet hoef te zoeken. Inmiddels gaat Miryam 2x per week naar de crèche. Ze gaat er lachend naar toe. Ze voelt zich prettig en veilig bij de leidsters. Elke dag zijn er leuke activiteiten te doen. Miryam is net te klein om met alles mee te doen maar er bij zijn en mee kijken is ook leuk. Door de foto's die we via link kunnen bekijken zien we wat er allemaal op een dag gebeurt.
  Als ouders weten we dat Miryam in goede handen is. Naima stopt haar hele hart in Vipkids en ze reflecteert het op haar team. En als mensen iets uit het hart doen, doen ze het met liefde en plezier. En dat is een hele goede basis."

   

Lenka Haghjar (moeder van Miryam)

 • "Ik ben erg blij met kinderdagverblijf Vipkids. Kinderdagverblijf Vipkids is erg transparant, netjes en schoon. Vooral de leidsters zorgen voor mijn enthousiasme. Het vaste team is liefdevol, zorgzaam en vooral kindgericht. Er worden veel activiteiten aangeboden. De huislijke sfeer is zeer aangenaam en de warme maaltijden zijn heerlijk! Mijn tweeling gaat 4 dagen in de week naar Vipkids, ik breng mijn kinderen dan ook graag naar Vipkids. Ik ben zelf pedagogisch medewerkster en weet als geen ander hoe belangrijk het is om je kinderen met een goed gevoel achter te laten."

Ilham (moeder van Ilias en Youssra)

 • "Onze dochter is vanaf dat ze vier maanden oud is twee dagen in de week bij Vipkids. Ik laat haar altijd vol vertrouwen achter. De pedagogisch medewerkers zijn lief, professioneel en enthousiast. Ze hebben veel aandacht voor ieder kindje. Er worden leuke activiteiten voor de kleintjes georganiseerd die wij als ouder met een glimlach volgen via het digitale schriftje. Een groot voordeel vind ik ook de warme maaltijd die de kinderen tussen de middag krijgen. Als ik onze dochter aan het einde van de dag weer kom ophalen is ze altijd vrolijk. Wij gaan verhuizen en het wordt nog een hele onderneming om net zo'n leuke en kleinschalige opvang te vinden als Vipkids!"

Lisanne (moeder van Hazel)

 

Op deze website gebruiken wij cookies, voor meer informatie verwijzen we u naar onze Privacy Statement.