Yoga en dans

Vipkids vindt het belangrijk dat de kinderen elke dag lichamelijk actief bezig zijn. Alle kinderen hoe klein ze ook zijn houden van muziek. Vaak gaan ze automatisch met hun lichaam ritmisch op de muziek bewegen. Elke dag wordt er met de kinderen gedanst. Ook de baby’s worden hier actief in betrokken. Zij kunnen zittend of in de armen van de pedagogisch medewerkers actief meebewegen. Het kind wordt geprikkeld, geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien.

Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is hij of zij tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie. Dans is de ideale manier om de lichamelijke ontwikkeling van het kind op een speelse manier te stimuleren.

Voor dans, Yoga, muziek en peuterplusactiviteiten huren wij onder andere moments4kids in, voor meer informatie kijk op www.moments4kids.nl. Iedere week wordt er door Memo of moments4kids een workshop gegeven. De kinderen en pedagogisch medewerkers vinden dit altijd erg leuk.

 

Muziek dans yoga

 

Op deze website gebruiken wij cookies, voor meer informatie verwijzen we u naar onze Privacy Statement.